top of page

Nunta in aer liber

o opțiune pentru iubitorii de natură, frumos și aventură


I. O dată în viață - cel puțin această nuntă


Nunta este acel eveniment unic și memorabil care trebuie să reflecteze perfect personalitatea, valorile și interesele voastre.
Pentru iubitorii de natură și călătorii care vor să își umple albumul virtual de amintiri cuimagini și filmări demne de un documentar de pe Discovery, o nuntă organizată în aer liber poate fi premisa succesului și stării de beatitudine.


Revenite la modă în timpul pandemiei datorită interdicțiilor sau restricțiilor care vizau organizarea de evenimente de amploare în spații închise, nunțile în aer liber au mai puține limitări în ceea ce privește numărul de invitați și dispunerea acestora la masă în spațiul disponibil. Deoarece spațiul generos și decorul natural contează.


Nunțile în aer liber sunt spectaculoase, pline de grație și cu o atmosferă aparte. Luminoase, aerisite și cu o lejeritate aparte, nunțile în aer liber sunt cadrul ideal pentru a pune în valoare diferite tematici. Poate fi o tematică romantică și diafană sau una retro-vintage, dar la fel de bine poate să fie o tematică mediteraneană, country sau una în stilul garden party.


Este important să țineți cont de condițiile meteo - care pot fi schimbătoare - astfel încât locația aleasă să vă permită o variantă de eveniment indoor pentru a vă putea adapta rapid planurile și a vă replia în caz de ploaie sau furtună.


II. Avantajele unui nunți în aer liber

Nunta in aer liber Thesaurus Events

• Libertate și flexibilitate

Organizarea unei nunți în aer liber vă oferă libertatea de a vă personaliza evenimentul în modul dorit și de a vă bucura de o atmosferă mai relaxată și informală, ca de picnic.


Nunta in aer liber Thesaurus Events

• Priveliște naturală și decor romantic

O nuntă în aer liber vă permite să vă bucurați de natură, de o priveliște panoramică și o perspectivă largă, ce respiră prin toți porii nonconformism, libertate, inclusiv un decor romantic la apusul soarelui.


• Experiență unică pentru invitați

O nuntă în aer liber poate oferi invitaților voștri o experiență de excepție și memorabilă, care poate fi povestită și apreciată pe tot parcursul vieții.


• Locația perfectă pentru ședințe foto și video reușite

Aerul liber și lumina de vis, care se schimbă pe parcursul zilei, sunt incomparabile cu lumina artificială și spațiul restrâns dintr-o sală închisă.


• Puteți organiza o mulțime de activități outdoor la alegere

Aveți nevoie doar de inspirație și voie bună, în rest dispuneți din belșug de spațiu pentru jocuri, dat în leagăne sau tolănit pe șezlonguri, concursuri de dans, photo booth, balonașe de săpun, degustări de vin în vie.


III. Sfaturi practice pentru organizarea unei nunți în aer liber


• Planificați cu anticipație

Organizarea unei nunți în aer liber poate fi mai complexă decât a unei nunți clasice, într-un spațiu închis. Este important să aveți în vedere toate aspectele, inclusiv vremea, iluminatul și furnizorii de servicii. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru organizarea nunții în detaliu, așa cum vă doriți.


• Lucrați cu profesioniști desăvârșiți!

Un coordonator de evenimente cu experiență poate fi de un real ajutor în organizarea unei nunți în aer liber și poate gestiona toate detaliile, astfel încât să vă puteți bucura fără griji de această zi specială. Faceți alegeri de suflet, care să vă reprezinte! Clarificați și apoi urmați conceptul tematic de eveniment pe care l-ați stabilit împreună și nu acceptați compromisuri organizatorice care deviază de la acesta. Serviciile unui fotograf și ale unui videograf profesionist pun în valoare lumina naturală și peisajele care vă taie respirația. La Thesaurus Events si Casa Bunicii avem 14 ani de experienta in organizarea de evenimente, deci sunteti pe maini bune.


• Decorați în mod creativ

O nuntă în aer liber vă permite să vă jucați cu decorurile și să vă personalizați evenimentul în mod creativ. Puteți alege să folosiți flori naturale, lumini și alte elemente decorative care să se potrivească cu stilul vostru. Luminile alese trebuie dispuse în așa fel încât să scoată în evidență decorul și să ilumineze corespunzător căile de acces spre mese, spre ringul de dans sau orice alte locuri-cheie.


Nunta in aer liber Thesaurus Events

• Pregătiți și un plan B

Chiar dacă planificați cu atenție, vremea poate fi imprevizibilă. Asigurați-vă că aveți un plan de rezervă în caz de ploaie sau vreme incertă, astfel încât să vă puteți adapta fără stres. Daca nunta in aer luber nu este posibila din cauza ploii nu trebuie sa va faceti probleme deoarece avem un pavilion acoperit unde putem reloca evenimentul.


Nunta in aer liber Thesaurus Events


• Paza bună trece primejdia rea

Închiriați o prelată deasupra zonei de mese și de dans. Prelatele laterale sau panourile de perete pot fi și ele de ajutor în cazul intensificării rafalelor de vânt care dau de furcă coafurilor invitatelor. Mesele dotate cu umbreluțe sau copertinele retractabile pot fi, de asemenea, puse la dispoziție de organizatori. Pe înserat, când se lasă răcoarea, vă veți bucura dacă ați pregătit din timp șaluri sau pături pentru invitați sau dacă ați închiriat câteva tunuri electrice de căldură.


• Verificați atent sursele de energie electrică

Locația ar fi bine să beneficieze de un generator propriu de curent pentru eventuale pene de curent. Fără electricitate, muzica nu mai cântă în difuzoare, iar odată cu lăsarea întunericului nu mai beneficiați nici de atmosfera de poveste creată de iluminarea artistică.


• Luați în considerare sezonul ales!

Pentru o nuntă de vară, aduceți ventilatoare și unități portabile de aer condiționat pentru a menține o temperatură plăcută pentru oaspeții voștri. În lunile mai răcoroase, de primăvară sau de toamnă, puneți la dispoziție încălzitoare portabile și serviți din timp ceva cald, cum ar fi vin fiert sau ciocolată caldă. Iarna nu este un sezon potrivit pentru nunțile în aer liber.


• Scăpați de insecte!

Stropirile controlate ale vegetației făcute din timp, mai ales dimineața devreme, vă pot scuti de insectele nedorite. De asemenea, puteți folosi lumânări speciale, spray repelent sau aparate pentru combaterea insectelor puse în coșulețe rustice aflate la dispoziția invitaților.


• Atenție la urgențe!

Trusa de prim ajutor este, de asemenea, un must have pentru intervenția în cazul micilor accidentări nedorite. Asigurați-vă că locația dispune de suficiente toalete pentru numărul de invitați.


• Muzica

O trupă care cântă live este soluția optimă pentru o nuntă în aer liber! Găsiți din timp formația preferată, asigurați-vă că este liberă la data aleasă și bucurați-vă de distracție și voie bună!


Nunta in aer liber Thesaurus Events

• Și dansul

Pentru invitatele care vor să danseze fără a se înfunda în iarbă, puteți opta pentru încălțăminte comodă de schimb, protecții pentru tocuri sau chiar podele false din vinil sau placaj. Există și soluția pavelelor care se pot instala din loc în loc, în zonele care duc spre mese. Un accesoriu apărut recent pe piață și deosebit de util în cazul nunților organizate la exterior este cutiuța cu balerini ușori și simpatici, de unică purtare, pentru doamne și domnișoare.• Anunțați-vă din timp invitații că nunta va avea în loc în aer liber

Astfel, cei dragi vor veni îmbrăcați așa cum se cuvine, vor putea adopta un dress code mai relaxat și confortabil. În plus, se vor putea pregăti cu haine extra sau pelerine de ploaie în cazul în care vremea se răcorește sau dă semne că se va schimba.


IV. Cum alegem locația nunții noastre în aer liber


• Capacitatea

Numărul de invitați și spațiul disponibil pentru ei este un criteriu crucial în alegerea unei locații pentru nunta voastră. De exemplu, dacă aveți un guest list de 150 de persoane, trebuie să vă asigurați că locația aleasă are suficient spațiu pentru toți invitații voștri.


• Accesibilitatea

Ușurința cu care invitații pot ajunge la locație este un factor important în alegerea unei locații. De exemplu, dacă locația aleasă de voi se află la o distanță considerabilă de oraș, invitații pot fi nevoiți să petreacă prea mult timp în drum spre ea, ceea ce poate afecta senzația și experiența lor generală din acea zi.


• Flexibilitatea

Posibilitatea de a personaliza decorul și aranjamentele florale este importantă pentru a se potrivi cu stilul și personalitatea voastră. De exemplu, dacă aveți o temă specifică sau doriți un anumit tip de aranjament floral, trebuie să vă asigurați că locația aleasă poate oferi aceste opțiuni.


• Priveliștea

Un decor natural și o priveliște romantică pot crea o atmosferă unică pentru nunta voastră. De exemplu, locația Thesaurus Events din Buziaș oferă o vedere panoramică asupra dealurilor Silagiului și crepusculului de pe un vârf de deal, creând un decor ideal pentru postări romantice pe Instagram.


Nunta in aer liber Thesaurus Events

• Infrastructura

Facilitățile necesare pentru o nuntă reușită, cum ar fi electricitate, apă, toalete, dar și câte altele, trebuie să fie disponibile la locația alesă. De exemplu, locația Thesaurus Events are toate facilitățile necesare pentru a asigura un eveniment reușit.


• Intimitatea

Locul izolat și retras față de aglomerația urbană sau drumurile principale, care asigură un mediu relaxant, poate fi un criteriu important pentru unele cupluri. De exemplu, Thesaurus Events oferă o locație izolată, ce asigură intimitatea și confortul invitaților.


Nunta in aer liber Thesaurus Events


V. Decorarea unei nunți în aer liber


O nuntă în aer liber poate fi una dintre cele mai romantice și memorabile experiențe, iar decorarea este un element esențial. Iată câteva sfaturi și idei pentru a crea un decor adecvat:

• Alegeți schema de culori potrivită pentru nunta voastră în aer liber luând în considerare mediul natural și caracteristicile locației.

• Folosiți aranjamente florale pentru a adăuga o notă de frumusețe și romantism.

• Iluminați romantic locația cu lumini suave de la lumânări, becuri de cafenea sau lanterne.

• Creați un decor unic și special prin utilizarea materialelor naturale, cum ar fi păstăi de salcâm, căpițe de fân sau frunze de copac.

• Dacă nunta voastră este în grădină sau în vie, puteți adăuga elemente decorative specifice, cum ar fi ghirlande din frunze de viță sau chiar numai din struguri sau pânze de păianjen ornate cu flori.

• Pentru o nuntă în aer liber se potrivesc de minune ghirlandele luminoase și felinarele pentru că oferă o atmosferă intimă.

• La fel de potrivite sunt și florile, stâlpii decorativi, covorul roșu și mesele de cocktail.

• Sunt recomandate accesoriile rustice care se potrivesc de minune cu natura.

• Asigurați-vă că elementele ușoare de decor sunt prinse sau ancorate așa cum trebuie pentru a nu le lua vântul la prima rafală.VI. În concluzie, vă așteptăm la Thesaurus Events


Organizarea unei nunți în aer liber oferă libertate, flexibilitate și o priveliște naturală și romantică pentru invitați. Este important să luați în considerare caracteristicile și facilitățile locației, precum și posibilitatea de a crea un decor adecvat.Crama Thesaurus, situată la mică distanță de Timișoara, pe dealurile Silagiului, oferă locul perfect pentru nunți în aer liber, fiind amplasată în mijlocul naturii, pe un vârf de deal de unde puteți privi împreună apusul de soare.


Silagiul, localitate componentă a orașului Buziaș, este înconjurat de dealuri pitorești și rodnice, cu un climat moderat-continental, influențat de aerul atlantic și cel mediteranean, cu ierni blânde, veri calde și toamne lungi, cu un regim de precipitații anuale echilibrate.


O adevărată Toscana din Banat caracterizată prin intimitate, simplitate ("less is more"), autenticitate, priveliști spectaculoase, decor rustic, farmec și atmosferă relaxată.


În amurg, dealurile Silagiului creează decorul ideal și natural pentru postări romantice pe Instagram.


Thesaurus Events este alegerea perfectă pentru cei ce doresc să își personalizeze nunta în aer liber și să profite de experiența noastră bogată în coordonarea evenimentelor similare.


Cu o capacitate de 150 de persoane, crama este situată într-o locație izolată, ce asigură intimitatea nuntașilor și permite amplasarea meselor în exterior, pe peluză, dar și mutarea lor rapidă în interior în caz de ploaie sau furtună. Locația are o parcare încăpătoare.


Oferim meniuri diversificate, ce acoperă întreaga paletă de preferințe, de la rustic la fine dining sofisticat. Puteți alege între garden grill party, meniul chibzuit și meniul dichisit. Totul în stil "rustic chic", în mijlocul naturii și departe de aglomerația orașului. La noi nu veți găsi candelabre de cristal, ci scânteierea stelelor nopții. La noi nu veți găsi gresie lucioasă, ci iarba verde de acasă.


Meniul pentru o nuntă în aer liber nu trebuie să fie sofisticat, el pune accent pe antreuri ușoare, bazate pe legume, friptură, pește sau brânzeturi. Merge de minune meniul de tip bufet combinat cu un candybar cu fursecuri, mini-prăjituri și mini-tarte cu fructe.


Așezarea și formatul meselor poate fi personalizat, la fel ca aranjamentele florale ce vor fi în ton cu specificul evenimentului proiectat împreună cu organizatorul vostru de evenimente.Vinăria Thesaurus este construită chiar lângă plantațiile de viță de vie. La noi, vinurile pot fi degustate în sânul podgoriei, unde vinul este cel mai aproape de origini. Povestea Thesaurus împletește pasiunea noastră pentru vin cu dragostea pentru dealurile binecuvântate de natură ale Silagiului.VII. Ghid de organizare a evenimentelor pentru clienții înțelepți și chibzuiți


Dacă vreți ca evenimentul vostru să iasă bine, vă recomandăm să adoptați modul de lucru și de organizare ce vă este propus de restaurantul vostru preferat.


Noi, cei de la Casa Bunicii le recomandăm clienților să se lase ghidați de profesioniști, să se lase cu încredere pe mâna noastră.


De la alegerea unui meniu echilibrat până la stabilirea orelor și ordinii de servire, așezarea la mese, numărul optim de ospătari necesari pentru a servi un anumit număr de invitați sau încadrarea în bugetul alocat unui eveniment, avem răspunsuri validate de practică pentru toate întrebările voastre.


Am redactat un ghid pentru clienții înțelepți și chibzuiți pentru a vă ajuta să planificați și să organizați un eveniment de succes în locațiile de evenimente ale Casei Bunicii. Vă invităm să îl lecturați: Cum sa organizezi o masa festiva - Casa BuniciiInformații suplimentare despre organizarea unei nunți în aer liber găsiți aici:


215 views0 comments

Comments


bottom of page